Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW

Aanbrengen huisstijl

Het aanbrengen van een huisstijl geeft de kleding een uniforme en chique uitstarling. Tevens heeft het aanbrengen van een huisstijl een fiscaal belang: indien neit kan worden aangetoond dat de kleding voor het uitoefenen van de functie is verstrekt dient het kledingstuk van een bedrijfskenmerk te worden voorzien van minimaal 70 cm2. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de resolutie van het Ministerie.

Hierbij geven wij u een overzicht van de beschikbare mogelijkheden om uw huisstijl op de kleding aan te brengen:

Hittetransfers
Hittetransfers geven een duidelijke print met details van hoge kwaliteit. Het logo kan in een of meerder kleuren worden aangemaakt en wordt onder hoge druk en temperatuur aangebracht. Een transfer wordt op de hartstreek en/of rugzijde aangebracht. Is geschikt bij een oplage vanaf 50 stuks

Microsign logo
De Microsign methode is eveneens een methode waarbij het embleem onder hoge druk en temperatuur wordt aangebracht. Bij deze methode is meerkleurendruk niet mogelijk. Deze methode is geschikt voor kleine oplagen.

Borduurlogo
Een borduring creëert een gevoel exclusiviteit wat de gehele uitstraling ten goede komt. Vrijwel alle kleuren kunnen in het logo verwerkt worden. Deze methode wordt ook toegepast bij kleine oplages.

Borduurbadge
Geborduurde badges zijn modelijk in diverse kleuren eb zijn voorzien van een lijmlaag doch worden tevens ter versterking op de kleding genaaid. Geschikt voor grotere aantallen

Kunstlederen badge
Kunstlederen badges kunnen intensief gewassen worden en kunnen in diverse vormen worden geleverd. Ter versteviging worden de labels op de kleding gestikt.


Rubberen badge
Rubber labels zijn mogelijk in diverse vormen en kunnen zeer gedetailleerd worden aangemaakt. Labels worden ter versteviging op de kleding gestikt.


Keuzetabel huisstijl methoden
Techniek Hittetransfer Microsign Borduurlogo Borduurbadge Kunstlederen
badge
Rubberen
badge
Min. afname 50 1 1 50 200 200
Max. kleuren 5 2-3 Onbeperkt Onbeperkt 4 3
Vaste kosten Nee Eenmalig Eenmalig Eenmalig Eenmalig Eenmalig
Digitaal
bestand
Vector
(.ai of .eps)
Vector
(.ai of .eps)
Bitmap
(.jpg)
Bitmap
(.jpg)
Vector
(.ai of .eps)
Vector
(.ai of .eps)