Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW

BP

BP Bedrijfskleding  

Het merk BP

Affiche BP In de ruim 220-jarige geschiedenis is er veel veranderd: alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg. Daarom biedt BP producten aan - vroeger textiel, tegenwoordig kleding - die aan de hoogste eisen voldoen. Daarbij concentreren we ons in eerste instantie op de ontwikkeling van producten die tot de beste in de markt behoren. Die overtuigen en inspireren dankzij hun kwaliteit, functionaliteit en ontwerp. Om dit te bereiken, volgt BP de laatste nieuwe casual trends, stromingen en technische innovaties op de voet. Tegenwoordig is BP een toonaangevende Europese bedrijfskledingmerk. • 1788: Er wordt een merk geboren.

 • Johann Baptist Bierbaum opent een linnenhandel in Keulen. Zijn schoonzoon, Franz Arnold Proenen heeft zich gelijktijdig van kleine gezel tot katoenhandelaar met eigen ververij en drukkerij opgewerkt. Beide mannen leggen de grondsteen van het huidige bedrijf als ze uiteindelijk de beide bedrijven samenvoegen tot de firma "Bierbaum-Proenen".

 • 1874: BP wordt beroepskleding

 • Er ontstaat een nieuwe divisie van het merk BP met handige, modieuze en onverslijtbare kleding. Al snel herkennen de klanten hoe goed deze kleding voor het dagelijkse harde werk geschikt is.

 • 2004: BP straalt emotie uit

 • BP definieert met de nieuwe slogan "feel the difference" zijn merk opnieuw. Hiermee wil BP zijn gevoel voor en zijn visie op de wereld van de beroepskleding overbrengen. BP - feel the difference® Onze slogan zegt precies waar we voor staan: het ‘voelbare verschil’. Hij maakt duidelijk wat we aan meerwaarde bieden, namelijk een doordacht ontwerp, meer ontwikkeling, betere kwaliteit, functionaliteit, design en veel liefde voor ons vak. En dat merken onze klanten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Bij alles wat we doen, hebben we slechts één doel voor ogen: de drager van onze bedrijfskleding voor 100% tevreden stellen.

  De kwaliteit van BP

  BP is kwaliteit Kwaliteit is voor BP een wezenlijk onderdeel van het werk. Daaronder verstaan wij bijvoorbeeld de zorgvuldige selectie van leveranciers die dezelfde kwaliteitseisen stellen als wij, de dagelijkse zoektocht naar zwakke plekken in de textielketen of de breed opgezette controle van de wereldwijde productie – zowel in de eigen fabriek Vetra in Tunesië als ook in de productiewerkplaatsen in Oost-Europa en Azië. Doorslaggevend is echter sinds ruim 220 jaar de compromisloze houding van BP en zijn medewerkers als het erom gaat klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Met knowhow, enthousiasme en liefde voor het voelbare verschil.

  De pasvorm van BP

  BP is kwaliteit Om voor iedere lichaamsbouw de juiste kleding te ontwerpen, houden de BP- kledingontwerpers zich al sinds decennia bezig met de perfecte pasvorm. Met als resultaat dat de naam BP tegenwoordig voor één van de beste pasvormconcepten van de Europese beroepskledingmarkt staat – voor zowel dames als heren. De expertise van BP wordt ook duidelijk aan de hand van het zeer uitgebreide kledingassortiment. Dat varieert van BP Bodystyle met de nadruk op een slank silhouet tot comfortabele ruime kleding met volledige bewegingsvrijheid. Regelmatig worden de modellen aangepast, waardoor ze steeds een modebewuste uitstraling hebben. De aanpassingen worden echter zo behoedzaam uitgevoerd, dat er ook bij langlopende bedrijfscollecties niet steeds opnieuw gepast hoeft te worden.

  De verantwoordelijkheid van BP

  Bij BP hechten we veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. BP is een wereldwijd actief bedrijf en we voelen ons verantwoordelijk voor het naleven van de mensenrechten. Het is voor BP vanzelfsprekend dat wij ons houden aan de IAO-overeenkomst van de Verenigde Naties, waarin onder andere het verbod op kinderarbeid en dwangarbeid is vastgelegd. Wij bezoeken regelmatig onze productievestigingen om te controleren of dit verbod wordt nageleefd. Daarnaast ondersteunen we charitatieve projecten in veel landen waarin we produceren. De scholing van vrouwen en kinderen en de strijd tegen hun analfabetisme staan hierbij centraal. Meer informatie over de door ons ondersteunde organisaties vindt u op: www.medicamondiale.org | www.worldvision.de BP voelt zich ook verantwoordelijk voor het milieu. Vanzelfsprekend zijn alle BP-artikelen gecontroleerd op schadelijke stoffen en overwegend gecertificeerd volgens ‘Öko-Tex Standard 100’.