Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW

Haix

Haix logo  

Historie

Historie Haix De Haix schoenfabrieken zijn in 1948 opgericht door Xavier Haimerl.
Door een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaarigde brandweerlaarzen is Ewald Haimerl - zelf ook een brandweerman - in de begin jaren 90 begonnen met de produktie van moderne en kwalitatief hoogwaardige brandweerlaarzen. Zijn ervaringen als brandweerman werden vertaald naar doordachte lijn brandweerlaarzen.
Het merk Haix werd al gauw een van de meest vooraanstaande brandweerlaarzen fabriek in Europa. De hoogwaardige kwaliteit bleef niet onopgemerkt in andere sectoren. De militaire sector, politie en hulpdiensten hadden ook behoefte aan een hoogwaarige schoen voor intensief gebruik. Ook in de industrie bestaat het besef dat goed schoeisel de veiligheid en het comfort ten goede komt.


Haix voet   Haix voet

Eigen research

Door eigen research zijn vele nieuwe technieken ontwikkeld, zoals:

3 FASE TPU ZOOL
Nieuw terrein -en straatloopvlak met 3 niveaus loopvlak voor een langere levensduur. Nieuwe draait enige materiaal: zeer slijtvast, zeer goede anti-slip eigenschappen, zelfs in de koude, bestand tegen olie en brandstof, niet-markering.
HAIX®-AS-SYSTEM
Het Haix® boogsysteem biedt steun en hulp. De schok absorptie wordt verhoogd. De Arch Support System is volledig geïntegreerd in de schoen.
 
HAIX®-CT-SYSTEM
>Multi-functionele tong voor een optimaal comfort. De anatomische pasvorm en de gebruikte materialen zorgen voor buitengewoon goede luchtcirculatie en optimale drukverdeling op de wreef.
HAIX®-CLIMATE-SYSTEM
Elke stap produceert een pompende beweging. In combinatie met het luchtdoorlatende materiaal, zorgt deze pompende beweging ervoor dat het vocht van de voet kan ontsnappen via de luchtgaten in het bovenbeen.
RUBBER OVERNEUS MET VERZONKEN STIKNADEN
Aanvullende bescherming en een hoge slijtvastheid van verzonken naden verhogen levensduur.
HAIX®-MSL-SYSTEM
PU-schuim wordt geïnjecteerd in de hele binnenste kamer van de tong, de verbetering van schok-absorptievermogen en isolatie tegen hitte en kou.
HAIX®-AF-SYSTEM
Een gepatenteerde nieuwigheid: Het Ankle Flex System. In onze pull-up laarzen biedt dit systeem een speciale steun rondom de boog van de voet.
HEELBEND
Extra mobiliteit rond de hiel, beschermt de achillespees van drukpunten.
   
Door de gebruikservaringen te analyseren en te verwerken bij de ontwikkeling van nieuwe schoenen heeft HAIX® een compleet uitgebalanceerd pakket diverse doelgroepen:

WORKWEAR


FIRE FIGHTING


LAW ENFORCEMENT