Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW

Havep

Havep

HaVeP Workwear/Protective wear

Havep geeft zijn relaties de zekerheid van het zakendoen met een ervaren en sterke leverancier. Als producent en leverancier geeft Havep antwoord op de klantenvraag en maken het u gemakkelijk uw mensen tevreden te stellen. Al meer dan 140 jaar bewijst HaVeP dat een investering in bedrijfskleding zichzelf terugverdient.

Een professionele partner

De strenge eisen die overheid, opdracht- en werkgevers stellen, vertaalt HaVeP in bedrijfskleding die uw werknemers optimale bescherming biedt. Havep versterkt uw bedrijfsimago door uw werknemers te voorzien van herkenbare en representatieve kleding. Op het gebied van kwaliteit, bescherming en veiligheid voldoen de producten aan de hoge eisen die u hieraan stelt. Daarnaast biedt Havep oplossingen die variëren van praktisch comfort met doordachte functionaliteit tot kleding die uw huisstijl uitdraagt.

Distributie

De voorraadpositie van Havep staan borg voor prima verkrijgbaarheid en snelle leveringen. De bewezen constante kwaliteit van de kleding zorgt voor een lange levensduur. Havep levert een zeer uitgebreid pakket bedrijfskleding waaronder:

HaVeP® Multi Protector
De Multi Protector is een hoogwaardige, gecertificeerde collectie die maximale bescherming biedt en voldoet aan 7 EN normen: EN 1149-5, EN 13034-6, EN 470-1, EN 471, CLC TS 50354 (ENV 50354) en EN 531- AB1C1E1; de gevoerde modellen voldoen ook aan EN 343. Deze multirisk-bescherming combineert een brede inzetbaarheid van de kleding met optimale veiligheid en bescherming voor de drager. Comfortabele kleding die bescherming biedt tegen meerdere risicoâ�� s zoals hitte, vuur, chemicaliën, elektrische vlambogen en lassen. Tevens is de kleding geschikt om te werken onder explosiegevaarlijke omstandigheden. Door de toepassing van de kleur fluo geel en vlamvertragende reflectiebanden heeft de drager een verhoogde zichtbaarheid. De parka en het pilotjack zijn wind-, waterdicht en ademend, waardoor een groot draagcomfort bijdraagt tot een efficiënter gebruik, ook in minder goede weersomstandigheden.

HaVeP® 4safety
HaVeP® 4safety: multirisk-bescherming en prima draagcomfort De HaVeP® 4safety collectie voldoet aan de 4 meest vereiste Europese normen voor werkzaamheden waarbij vlamvertragende en antistatische kleding gedragen dient te worden: EN 470-1, EN 531-AB1C1E1, CLC TS 50354 (ENV 50354), EN 1149-5. De parka voldoet ook aan EN 343. Deze multirisk-bescherming combineert een brede inzetbaarheid van de kleding met optimale veiligheid en bescherming voor de drager.

HaVeP® Pyrovatex / Proban
HaVeP® Pyrovatex: vlamvertragend en antistatisch HaVeP® Proban: vlamvertragend HaVeP® Proban en HaVeP® Pyrovatex zijn onze vlamvertragende kledinglijnen. Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig doek en afgewerkt met een vlamvertragende finish, biedt deze werkkleding optimale bescherming tegen warmte en vuur. De finish heeft een zeer goede waspermanentie, gegarandeerd tot 50 wasbeurten. De kleding kan dan ook normaal gewassen worden met een synthetische zeep, met behoud van de vlamvertragende eigenschappen. Bovendien kennen zowel HaVeP® Proban en HaVeP® Pyrovatex een prima draagcomfort. HaVeP® Pyrovatex voldoet aan de vlamvertragende en antistatische eisen die gesteld worden aan werkkleding in risicovolle situaties, conform normen EN 531 en EN 1149-3. HaVeP® Proban voldoet aan EN 470-1 en EN 531.

HaVeP® High Visibility
HaVeP® High Visibility: opvallend veilig Per definitie is de HaVeP® High Visibility opvallend. Veiligheid staat bij signalisatiekleding immers voorop. Maar deze vernieuwde Visibility collectie valt extra op door de uitzonderlijke vormgeving. Een vormgeving die uitblinkt in details. De wintermodellen uit deze lijn zijn bijzonder comfortabel en vervaardigd van goed ademend materiaal. Bovendien zijn ze zo ontwikkeld, dat inregenen onmogelijk is. Alle modellen in deze lijn zijn uitgevoerd met handige opbergmogelijkheden. Ook draagcomfort was in de ontwikkeling van de HaVeP® High Visibility een belangrijk item. De vernieuwde HaVeP® High Visibility blinkt kortom niet alleen uit in veiligheid, maar ook in design, kwaliteit (60/40% polyester/katoen) en comfort.

HaVeP® Hydro
HaVeP® Hydro: doorwerken onder slechte omstandigheden De waterdichte, winddichte en ademende HaVeP® Hydro lijn ontwikkelden wij in eigen huis, vervaardigd uit 100% PU-stretch weefsel. De kleding is opvallend licht en soepel, maar biedt bovenal perfecte bescherming tegen water en vocht, kou en wind. Alle naden zijn immers zorgvuldig gelast en getaped met behulp van de modernste technieken. Dat maakt HaVeP® Hydro geschikt voor tal van sectoren: weg- en waterbouw, industrie, logistiek en transport, maar ook voor reinigingsbedrijven, die regelmatig met hogedrukreinigers werken. De basis- en signalisatiemodellen binnen de HaVeP® Hydro lijn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uit voorraad leverbaar.

HaVeP® Construction Line
HaVeP® Construction Line: stoer en robuust De Construction Line is een lust voor het oog. Design, kwaliteit en comfort gaan hier hand in hand. Eyecatchers in deze lijn zijn de stoere detaillering en dito kleurstelling. De wintermodellen uit de Construction Line hebben speciale ademende eigenschappen, maken inregenen onmogelijk en zijn voorzien van windvangers. De broeken en bermudaâ��s zijn uitgerust met vele handige extraâ��s. Zo hebben ze een hamerlus, een verstevigd zitvlak, een verhoogd rugpand, een rolmaat- en een duimstokzak, Dringen voor diverse aanklikmogelijkheden en een extra zakje voor het opbergen van kleine voorwerpen. De bovenkleding heeft een extra verstevigd jukstuk en een ruime rugplooi voor dat extra stukje comfort. Bij de bodybroek vervult het elastische rugpand deze taak. De kwaliteit (voorzien van waterafstondende finish) is alleen van toepassing op de kleurencombinatie zand/zwart.

HaVeP® Painter
HaVeP® Painter: professionele schilderskleding met een stoere casual look! Een compleet assortiment witte 100% katoen en 65/35% katoen/polyester kleding voor schilder- en stukadoorwerkzaamheden. Nieuw is de Worker werkbroek met Cordura® kniestukken in grijs of marine die bescherming bieden onder knielende werksituaties. De HaVeP® Painter modellen zijn prima te completeren met gevoerde modellen uit HaVeP® Construction Line, HaVeP® 4seasons en HaVeP® Basic.

HaVeP® Food
HaVeP® Food & Catering: optimale hygiëne HaVeP® Food & Catering betekent optimale hygiëne. Alle modellen zijn voorzien van ingezette rechte zakken en verdekte sluitingen; boven het middel zijn geen buitenzakken. Zodoende krijgen voedselresten geen kans om zich aan of in de kleding te hechten. De kleding blijft hierdoor niet alleen langer hygiënisch, het risico op eventuele besmetting via de kleding wordt ook geminimaliseerd. HaVeP® Food & Catering sluit dan ook prima aan bij de reeds bestaande HACCP-normen voor de verwerking en bereiding van voedingsmiddelen. Leverbaar in diverse katoen en katoen/polyester doekkwaliteiten die bestand zijn tegen vele wasbeurten.

HaVeP® Worker
HaVeP® Worker: professionele werkkleding met een stoere casual look! Het succes van de HaVeP® Worker: jonge werknemers aanspreken, eigentijdse casual look, stoer en professioneel, inspelen op de trend van werkkleding naar casual kleding en optimale functionaliteit. De uitwerking in een moderne werkbroek spreekt de jonge doelgroep zeer aan. Vaak horen wij van de dragers dat de HaVeP® Worker â��zit als een lekkere jeansâ�� en â��er vet en cool uitzietâ��. Naast de werkbroek (zowel in dames- als herenmodel) zijn nu ook een Amerikaanse overall/bretelbroek, bermuda en een ongevoerd jack/blouson verkrijgbaar.

HaVeP® 4Seasons
HaVeP® 4seasons: The perfect match 4 Comfort, Durability, Function & Look! Met de HaVeP® 4seasons introduceert HaVeP een professionele collectie outdoor kleding met een eigentijdse, casual look. De collectie is het hele jaar inzetbaar voor uiteenlopende werksituaties onder alle weersomstandigheden. HaVeP vertaalt uw wensen in: 4 reasons for HaVeP® 4seasons Comfort: het soepele VP Outdoor Canvas doek - in eigen huis ontwikkeld - garandeert samen met het design een hoge bewegingsvrijheid en een optimaal draagcomfort. Function: een optimale functionaliteit wordt bereikt door de vele doordachte, praktische zakken die eenvoudig bereikbaar en makkelijk afsluitbaar zijn. Andere praktische details zoals een GSM-zak, afritsbare mouwen en een uitneembare voering, onderstrepen de maximale functionaliteit. Look: de grove canvasbinding oogt stoer en sterk. De kenmerkende reflecterende piping biedt naast extra design ook een verhoogde zichtbaarheid in schemer en donker.

HaVeP® Multi Line
HaVeP® Multi Line: herkenbaar en onderscheidend voor uiteenlopende werksituaties Met de Multi Line biedt HaVeP u een kledinglijn voor vandaag èn morgen. Multi-inzetbaar voor uiteenlopende werksituaties binnen uw organisatie. Door de keuzevrijheid in kleuren maakt u uw bedrijf en uw medewerkers herkenbaar en onderscheidend. Speciale aandacht is besteed aan de bewegingsvrijheid voor de dragers: door het optimale draagcomfort (o.a. elastiek in de rug) wordt ook uw bedrijfsidentiteit met plezier uitgedragen. Naast de eigenzinnige styling kent deze kledinglijn een hoge functionaliteit: GSM-, dijbeen- en andere zakken zijn eenvoudig te bereiken en af te sluiten. Toepassing van onder andere Cordura® kniezakken, draagt tevens bij aan een hoge duurzaamheid. In de Multi Line vindt u zowel gevoerde als ongevoerde modellen. Zo kunt u een kledingpakket samenstellen dat het hele jaar door met plezier gedragen wordt.

HaVeP® 2000
HaVeP® 2000: de moderne klassieker HaVeP® 2000 is een tijdloze en stijlvolle image lijn; praktisch, functioneel doordachte modellen met een breed kleurenassortiment en een scala aan combinatiemogelijkheden. Deze kleding heeft net even iets meer en is zeer representatief voor het bedrijfsleven. Een complete collectie van kop tot teen voor iedereen.

HaVeP® Basic
HaVeP® Basic: bewezen constante kwaliteit HaVeP heeft een basisassortiment bedrijfskleding met een breed toepassingsgebied, dat altijd uit voorraad leverbaar is. Dit assortiment kent van oudsher een brede collectie gevoerde en ongevoerde modellen in verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en kleuren. De bewezen constante kwaliteit van HaVeP® Basic zorgt voor een lange levensduur. Neem daarbij onze service en goede prijs-kwaliteitverhouding, dat maakt van HaVeP® Basic een prima investering voor zowel uw werknemers als uw onderneming.

HaVeP® Combi Line
HaVeP® Combi Line: ontwerp uw eigen collectie HaVeP® Combi Line is een interactief ontwerp- en bestelprogramma dat u in staat stelt om vanuit de eigen pc een collectie samen te stellen, in verschillende designs en kwaliteiten, alle denkbare maten en in talloze kleurencombinaties. Al vanaf 4 stuks te bestellen. HaVeP® Combi Line geeft een compleet overzicht van de modeltekening met de gekozen specificaties, zoals sluitingen, zakken en kleuren. Bovendien wordt op het moment van samenstellen direct een prijsindicatie gegenereerd via een ingebouwd calculatieprogramma dat iedere aanpassing direct berekent en weergeeft in de prijsteller.