Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW

Werkkleding


VERMEER  Workwear is gespecialiseerd in het verstrekken van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Omdat beide groepen zijn gerelateerd aan een drager wordt veelal een combinatie van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen geleverd.

De primaire functie van werkkleding is: de drager in staat te stellen om zijn/haar functie naar behoren uit te oefenen. Zo zorgt werkkleding voor herkenbaarheid (bijv. de beveiligingssector) en biedt bescherming (bijv. hoge zichtbaarheids-kleding) waar dat nodig mocht zijn. Beschermende werkkleding wordt veelal aangeduid met de term veiligheidskleding. Het pakket beschermende werkkleding wordt steeds uitgebreider door nieuw risico’s tijdens de uitoefening van de werkzaamheden en door de ontwikkeling van nieuwe stoffen die de drager (nog) beter beschermen.

Doordat werkkleding reeds lange tijd meer en meer wordt afgestemd op de actuele modetrends is werkkleding algemeen geaccepteerd. Vermeer Workwear kan uw medewerk(st)ers voorzien van een compleet pakket werkkleding  welke in de pas  loopt met de modetrends.

Werkkleding met logo / huisstijl

De werkkleding wordt voor het merendeel voorzien van een eigen huisstijl waardoor een uniforme presentatie met een grote herkenbaarheid wordt verkregen. Daarbij wordt rekening gehouden met de fiscale wetgeving inzake het verstrekken van werkkleding. Immers de werkkleding moet direct aan de uitoefening van een functie zijn gerelateerd. Zo is er geen direct aanwijsbaar verband tussen het verstrekken van werkkleding aan een administratief medewerk(st)er. 

Werkkleding aanbod

Naast een uitgebreid standaard pakket aan werkkleding kunnen wij ook een custom made pakket voor u samenstellen.  Voor de standaard werkkleding beschikken wij over de volgende alom bekende merken: HavepMascotBP, Kwintet, Fristads, Kansas, Santino, Helly hansen.

Meer informatie over werkkleding?

Laat u eens verrassen over de mogelijkheden van een totaalpakket (werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen) en neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 010-4291447.

Klik hier voor de contactpagina.