Inhoud: 0 producten

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW


Historie

Begin
In 1928 werd de grondslag van ons bedrijf gelegd door J.J. Vermeer. Het bevoorraden van binnenvaartschepen was toendertijd het hoofddoel.Na de WO II hebben wij een sterke groei van onze firma doorgemaakt en werd besloten de locatie te verhuizen naar een ruimer industriegebied waarbij voldoende mogelijkheden waren voor uitbreiding. Een locatie in de nabijheid van de zeehavens van Rotterdam betekende een verbreding van onze activiteiten van zowel binnenvaart als zeevaart.
Rond 1975 kwam een grote vraag naar bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Sinds die jaren is er veel veranderd van de eerste veiligheidsschoenen, helmen tot veiligheidsbrillen. Van overheidswege werden er vele nieuwe voorschriften verplicht gesteld.

Huidige organisatie


Ons bedrijf wordt heden ten dage gekenmerkt door een moderne, dynamische organisatie waarbij service, kwaliteit en ondersteuning de sleutelwoorden vormen. Continue wordt getracht de service af te stemmen op een wisselende marktvraag.

Naast onze webshop kunt u ook bij onze verkoopafdeling terecht met u bestellingen en vragen. Naast een uitgebreid standaard pakket kunnen wij u ook maatwerk leveren. Bij onze productielocatie in Tunesie, China en Turkije kunnen wij u maatwerk leveren van zowel overall, pantalons, polo’s,sweaters, parka’s etc.


Kleding met uw huisstijl


Wij kunnen u ook een groot pakket van emblemen aanbieden van borduring tot transfer, u kunt de verschilende logo''s terug vinden onder de button emblemen van onze webshop.

Voor een groot aantal bedrijven is het personaliseren van kleding en op naam uitlevering van kleding een essentieel onderdeel. De orders worden per werknemer aan ons doorgegeven. Bij uitlevering wordt het pakket ook zodanig gemerkt met de naam van deze persoon. Zodoende is er duidelijkheid voor wie de kleding is bestemd en zijn extra werkzaamheden overbodig. Via onze website kan u alle informatie terugvinden.

In onze showroom 200 m2 kunt u veel van onze artikelen terugvinden. U bent van harte welkom in onze showroom aan  de Waalhaven ZZ 32 ( Havennr: 2240) te Rotterdam