Bouw mee aan onze Veiligheidsmissie

Als je deel uitmaakt van ons team, help je bij het creëren van veilige en inspirerende werkomgevingen voor anderen en jezelf. Samen maken we het verschil!

Onze beste vacatures

Vind je Droombaan bij VERMEER

Bij VERMEER gaat werken verder dan alleen een baan. Het betekent deel uitmaken van een team dat veiligheid ademt, vernieuwing omarmt en samenwerkt om werkomgevingen te beschermen. Bij VERMEER bouwen we niet alleen aan producten, maar ook aan een veiligere toekomst voor iedereen. Sluit je aan en maak een verschil.

Jouw traject start hier

Een goede start van je nieuwe baan.

Bij VERMEER doen we er alles aan om je een goede start van je nieuwe baan te bieden. Van het eerste contact tot het wennen aan je nieuwe baan, we stellen je centraal en zorgen ervoor dat je alles hebt wat nodig is om te slagen.

Kennismaking

Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail. We bespreken hoe jij het liefst kennis maakt met je nieuwe potentiële baan.

Meewerkdag en team ontmoeting

Om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel kunt starten bieden we je graag een meewerkdag aan. Op die manier kun je de verhalen van andere teamleden horen en ontdekken of VERMEER iets voor je is.

Contract
ontvangen

Wanneer jij je nieuwe job ziet zitten en ervoor wilt gaan, dan maken wij een contract voor je. Nu is het officieel: je kunt aan de slag!

Begeleid
inwerken

We zorgen ervoor dat jij goed weet wat je te doen staat. Er wordt een collega aan je gekoppeld waar je al je vragen aan kunt stellen. Zo wordt je het snelst 100% onderdeel van het team.

Voortdurende
ondersteuning

Ook nadat je zelfstandig bij ons aan het werk bent, sta je er niet alleen voor. Door het werken in teamverband staan je collega's altijd aan je zijde om je te helpen. Echt teamwork dus!

Ben je klaar voor je nieuwe baan?

Wij zijn er voor je

VERMEER is toegewijd aan het bieden van voortdurende ondersteuning, van het afhandelen van het benodigde papierwerk tot het zorgen voor een soepele overgang naar je nieuwe rol. We zijn er altijd om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen eventuele obstakels te overwinnen.

Dit zeggen jouw
nieuwe collega’s.

Steeds meer bedrijven weten VERMEER te vinden om veilig te werken. Hoor van onze tevreden klanten over hun ervaring met de service van VERMEER.

Elke dag weer heerlijk werken met nieuwe klanten.
Profielfoto van Volledige naam

Aldwin Weggers

Bedrijfskleding- en PBM specialist

Werken bij Vermeer is leuk, uitdagend en elke dag anders.
Profielfoto van Volledige naam

Dennis Petiet

Verkoopmedewerker binnendienst

Bij Vermeer werken is tof, uitdagend en gezellig!
Profielfoto van Volledige naam

Kevin van Geffen

Verkoper showroom

Aarzel niet om eens kennis te maken

Je kunt direct solliciteren of contact opnemen. Liever eerst eens informeel binnenlopen voor een praatje? Je bent van harte welkom!

Twee mannen bezoeken de Vermeer showroom

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.