Zo maken wij jouw werkvloer veilig

Hoogwaardige producten én een complete service-ervaring? Dat garanderen wij met de Vijf van VERMEER. Van een grondige veiligheidsanalyse met persoonlijk advies tot de vlotte uitlevering van je bedrijfskleding; wij regelen het voor je.

01. Veiligheidsanalyse

Veiligheid onder een vergrootglas

Voorop in veiligheid is ons motto. Daarom starten we in onze aanpak met een grondige veiligheidsanalyse voor optimale bescherming. Onze experts identificeren risico's en bieden doelgericht advies. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

02. Rapportage & Advies

Advies voor een veilige werkplek

Na de veiligheidsscan ontvang je van ons een uitgebreid rapport met advies. We hebben dan helder in kaart wat er gedaan moet worden om een veilige werkomgeving te creëren. Nu kunnen we gezamenlijk aan de slag om dit te realiseren.

03. Aanmeten, Bestellen & leveren

Naadloze pasvorm & snelle levering

Wij zorgen voor de juiste pasvorm, soepele bestelling en vlotte levering van jouw bedrijfskleding en veiligheidsuitrusting. Gemak en efficiëntie staan centraal, zodat jouw team snel en veilig aan de slag kan.

04. Onderhoud & Keuring

Duurzame bescherming

Onze zorgvuldige aanpak garandeert dat jouw bedrijfskleding en veiligheidsuitrusting in topconditie blijven. Periodieke controles en vakkundige reparaties zorgen voor langdurige bescherming en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Jouw veiligheid is onze prioriteit, van begin tot eind.

05. Evaluatie & Bijsturing

Voortdurende verbetering voor optimale veiligheid

Wij streven naar continue verbetering van onze dienstverlening. Daarom houden we graag de vinger aan de pols nadat we onze producten hebben geleverd. Alles om jouw medewerkers nog veiliger te laten werken.

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.