Werken in stijl

Laat je bedrijf opvallen met op maat ontworpen bedrijfskleding. Voeg je eigen logo's en kleuren toe voor een professionele uitstraling die jouw merk representeert.

Succesverhaal klant

“We hoeven ons niet meer bezig te houden met veiligheid, we weten dat het nu goed zit.”

Klant is een bouwbedrijf voor havenconstructies. Jaarlijks koste het veel tijd om de veiligheid op orde te houden. Door de veiligheidsscan is duidelijk in kaart gebracht waar de sterke en zwakke punten zitten. Daarna heeft Klant voor VERMEER gekozen om de veiligheid van de medewerkers te verzorgen.

Bedrijfskleding: jouw team als dragers van je merk

Bedrijfskleding is meer dan alleen jouw huisstijl op de werkkleding. Het geeft je team een eigen identiteit.  Jouw team is herkenbaar,  heeft uitstraling en zelfvertrouwen met de juiste bedrijfskleding.

Plan nu jouw gratis veiligheidsscan

Binnen 1-2 uur tijd maken we kennis met jouw werkplek en kunnen we onze eerste bevindingen direct uitwerken en met je delen.

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Contactformulier

Een van onze sales vertegenwoordigers zal je z.s.m. contact met je opnemen.

Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Waarom bedrijfskleding ontwerp?

Het ontwerpen van bedrijfskleding is niet alleen een creatieve onderneming; het is een kans om de identiteit van jouw bedrijf te versterken en het teamgevoel te vergroten. In Rotterdam en door heel Nederland vertrouwen bedrijven op VERMEER Workwear and Safety voor unieke bedrijfskledingontwerpen die echt opvallen.

Onze lokale trots

Als geworteld familiebedrijf in Rotterdam zijn we trots op onze lokale banden. Deze verbinding met Rotterdam drijft ons om kleding te ontwerpen die zowel stijlvol als functioneel is, en de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt.

Nationaal bereik

Hoewel we met trots gevestigd zijn in Rotterdam, bedienen we klanten in heel Nederland. Of je nu in Den Haag, Breda, of ergens daartussenin bent gevestigd, ons team van ontwerpers staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Unieke Identiteit

Bij ons in Rotterdam begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom werken we nauw samen met jou om een uniek bedrijfskledingontwerp te creëren dat past bij jouw merkidentiteit en specifieke behoeften.

Kwaliteit en functionaliteit

Onze ontwerpen combineren stijl met duurzaamheid en functionaliteit. Of het nu gaat om comfortabele werkkleding voor buitengebruik of professionele uniformen voor klantgerichte teams, we zorgen ervoor dat de kleding aan de hoogste normen voldoet.

Van de bruisende straten van Rotterdam tot de verste uithoeken van Nederland, VERMEERs bedrijfskledingontwerpen maken indruk. Als je klaar bent om jouw bedrijfskleding naar een hoger niveau te tillen, denk dan aan VERMEER Workwear and Safety. Onze ontwerpen zetten de toon voor jouw bedrijf, waar je ook bent.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.