Keuringen

Onze keuringen waarborgen veiligheid.  Wij zorgen er met onze grondige inspecties voor dat jouw uitrusting de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

specialist keuringen inspecteert de veiligheidsnormen

Dit zijn onze keuringen

 • Valbeveiliging

  Onze valbeveiligingskeuringen bieden absolute zekerheid. We begrijpen het belang van veilig werken op hoogte en zorgen ervoor dat jouw uitrusting in topconditie is voor ultieme bescherming.

 • Reddingsvesten

  Onze reddingsvestkeuringen: jouw garantie voor veiligheid op het water. Bij VERMEER zorgen we ervoor dat jouw reddingsvesten in optimale staat verkeren, klaar om levens te redden in noodsituaties.

 • Maskers

  Veilig ademhalen is prioriteit nummer één. Door onze maskerkeuringen zijn jouw werknemers gegarandeerd van de beste bescherming en kunnen ze vertrouwen op hun maskers.

Veiliger en duurzamer werken door inspectie

We begrijpen dat preventie de sleutel is tot succes. De grondige keuringen van jouw materialen zorgen ervoor dat er kostbare problemen voorkomen worden en de levensduur van de uitrusting wordt verlengd.

 • Voorkom dat de risico’s toenemen door schade aan uw PBM’s. Door periodiek een inspectie in te plannen weet je zeker dat je altijd veilig werkt.

 • Bij tijdige inspectie kunnen producten gerepareerd worden in plaats van vervangen.

 • Keuringen door VERMEER zijn als onderdeel van een integrale aanpak voordeliger dan losse inspecties. Lees hier meer over onze aanpak: De Vijf Van VERMEER.

Veiligheidsharnas keuring
“Mooie ruime winkel voor je werkkleding. Ruime keus op voorraad en duidelijke uitleg. De koffie stond klaar.”
“Enorme keuze aan werkkleding PBM leuke informele sfeer en goed geholpen.”
“Geen moeite teveel, ook niet als je een "lastige" klant ben. En alles onder 1 dak. Zeker handig met je logo's.”
Inspecteurs

Ons team van inspecteurs

Deze mensen staan klaar om jouw veiligheid te inspecteren. Geen enkel detail, groot of klein, ontgaat hun oog. Zo kunnen wij jouw veiligheid garanderen.

Profielfoto van Aldwin Weggers
Aldwin Weggers
Bedrijfskleding- en PBM specialist
Profielfoto Dennis Petiet
Dennis Petiet
Verkoopmedewerker binnendienst

Wij zoeken specialisten!

Maak de wereld veiliger, solliciteer bij VERMEER.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over keuringen.

Komt er ook een certificaat na de keuring?

Er wordt een goedkeuring verstuurd via de email, zodat je deze altijd bij de hand hebt!

Wat gebeurt er als een artikel niet slaagt voor een keuring?

Gelukkig zijn we er dan op tijd bij! We geven je een advies voor een vervangend product en helpen je bij het maken van de beste én veiligste keuze.

Wie voert de keuringen uit?

De keuringen worden uitgevoerd door één van onze specialisten.

Hoe vaak moeten keuringen worden uitgevoerd?

Voor ieder veiligheidsartikel geldt er een andere keuringsperiode. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Wat zijn de voordelen van regelmatige keuringen?

Regelmatige keuringen zorgen ervoor dat je veiligheidsartikelen goed in de gaten worden gehouden. Scheurtjes, beschadigingen of verminderde kwaliteit zien we zo op tijd, waardoor we jouw voortdurende veiligheid kunnen garanderen. Zo ben je altijd veilig aan het werk!

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag aan onze specialisten via het contactformulier.

De Vijf van Vermeer

Onze methode voor optimale veiligheid

Met onze Vijf van VERMEER aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een complete service-ervaring. Van grondige veiligheidsanalyses en persoonlijk advies tot naadloze aanmeting en vlotte levering.

Desktop illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode
Mobiel illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Experts bespreken de veiligheid van een bedrijf

Het belang van goede keuringen

Waar je bedrijf ook is gevestigd, veiligheid op de werkplek is van het grootste belang. Voor deze bedrijven zijn keuringen van cruciaal belang om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften.

Bij VERMEER begrijpen we de specifieke behoeften van bedrijven in Rotterdam en omgeving. Onze gespecialiseerde keuringsservices, gericht op Rotterdam en de omliggende regios, zorgen ervoor dat jouw valbeveiliging, reddingsvesten en maskers altijd in optimale staat verkeren.

Wij zijn er trots op de vertrouwde partner te zijn voor talloze bedrijven in regio Rijnmond die veiligheid en conformiteit serieus nemen.

Kies voor professionele keuringen in Rotterdam en werk met VERMEER om de veiligheid op jouw werkplek te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze toonaangevende keuringsdiensten.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.