Veiligheidsbrillen op sterkte

Ongehinderd perfect zicht op je werkplek

Ogen zijn een van de meest kwetsbare onderdelen van ons lichaam. Als brillendrager op de werkplek is een veiligheidsbril op sterkte een must-have.

De voordelen in 1 oogopslag

Bescherming met stijl een liefde - VERMEERs veiligheidsbrillen op sterkte bieden niet alleen ongeëvenaarde bescherming, maar ook een vleugje persoonlijke stijl voor professionals in Rotterdam en de rest van Nederland.

Effectief beschermd en het gevaar scherp in zicht door de juiste sterkte

De juiste pasvorm zorgt voor comfort en draagbaarheid gedurende de werkdag

Productief aan het werk door het vertrouwen in je veiligheid

“Mooie ruime winkel voor je werkkleding. Ruime keus op voorraad en duidelijke uitleg. De koffie stond klaar.”
“Enorme keuze aan werkkleding PBM leuke informele sfeer en goed geholpen.”
“Geen moeite teveel, ook niet als je een "lastige" klant ben. En alles onder 1 dak. Zeker handig met je logo's.”
Proces

Zo helpen we jou aan een maatwerk veiligheidsbril

Zichtanalyse

We beginnen met een grondig oogonderzoek door een professionele optometrist of oogarts. Hier krijg je een persoonlijk recept voor je veiligheidsbril op sterkte.

De juiste lenzen volgens de norm

Kies het montuur en de lenzen die het beste bij jou passen. Onze deskundige opticiens staan klaar om je te begeleiden bij deze keuze, zodat je een bril krijgt die zowel comfortabel als veilig is in jouw werkomgeving.

Op maat gemaakte pasvorm

Je veiligheidsbril op sterkte wordt op maat gemaakt om perfect te passen. Dit zorgt voor comfort, de hele dag door, en verzekert je van effectieve oogbescherming.

Kwaliteitscontrole

Voordat we de bril aan je overhandigen, wordt deze uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat de correctie nauwkeurig is en dat de pasvorm perfect is. Eventuele aanpassingen worden meteen gedaan, zodat je met vertrouwen kunt dragen wat jouw veiligheid en zicht optimaliseert.

Zorg voor veilig en goed zicht op je werk.

We kunnen op jouw locatie langskomen voor een oogmeting. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom een meting te doen. Dan kun je direct de verschillende modellen bekijken en passen.

De optometrie afdeling van Vermeer

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over veiligheidsbrillen op sterkte.

Wanneer is het verplicht om een veiligheidsbril te dragen?

Het dragen van een veiligheidsbril in de bouw is niet altijd verplicht. Je draagt de bril vooral in omgevingen waar je risico loopt. Denk bijvoorbeeld aan een omgeving waar er risico is door splinters of gevaarlijke stoffen. Vaak zie je op dit soort plekken speciale stickers waarop staat dat je een veiligheidsbril moet dragen. We raden je wel aan om de verantwoordelijkheid te nemen in gevaarlijke situaties en verstandige keuzes te maken.

Welk onderhoud heeft een veiligheidsbril op sterkte nodig?

Zorg ervoor dat je de bril dagelijks schoonmaakt met een zachte doek om krassen te voorkomen en bewaar de bril in een hoesje als deze niet in gebruik is.

Waar moet een veiligheidsbril op sterkte aan voldoen?

Een veiligheidsbril op sterkte moet bestand zijn tegen veroudering en weerstand bieden tegen UV-straling. Ook moet het montuur vuurbestendig zijn, het glas optische zuiverheid tonen en het zichtgedeelte hoort bepaalde afmetingen te hebben. Alles voor een gegarandeerde veiligheid!

Wie betaald mijn veiligheidsbril op sterkte?

De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn werknemers. Een veilige uitrusting valt daar dan ook onder. De kosten van een veiligheidsbril op sterkte zijn dan ook voor de rekening van de werkgever. Uiteraard zal dit altijd in overleg met beide partijen zijn.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag aan onze specialisten via het contactformulier.

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Veiligheidsbrillen op sterkte

Wanneer je denkt aan Rotterdam, denk je waarschijnlijk aan de haven, industrie en hardwerkende professionals. Bij VERMEER Workwear & Safety, gevestigd in Rotterdam en werkzaam in heel Nederland, begrijpen we het belang van veiligheid op de werkplek en persoonlijke aandacht voor professionals zoals jij.

Zie duidelijk, werk veilig met veiligheidsbrillen op sterkte

Goed zicht is essentieel voor veilig werken, vooral in veeleisende omgevingen zoals de havenstad Rotterdam. Onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook kristalhelder zicht. Dit betekent dat je kunt focussen op je werk zonder concessies te doen aan je zicht.

Maatwerk voor jouw ogen

Geen twee ogen zijn hetzelfde, en dat begrijpen we maar al te goed. Bij VERMEER bieden we op maat gemaakte veiligheidsbrillen op sterkte die speciaal voor jou worden vervaardigd. Dit garandeert niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook optimaal comfort, zelfs tijdens lange werkdagen.

Professionele service, overal in Nederland

Hoewel we trots zijn op onze Rotterdamse wortels, werken we door heel Nederland. We begrijpen dat professionals overal in het land behoefte hebben aan veiligheidsbrillen op sterkte die aan hun behoeften voldoen. Onze service is altijd persoonlijk, ongeacht waar je bent.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij VERMEER zijn we toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn ontworpen om lang mee te gaan en te voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid. Ze zijn bestand tegen de uitdagingen van jouw werkplek, hoe veeleisend die ook is.

Jouw partner in veiligheid

Of je nu in de bouw, logistiek, productie of een andere sector werkt, VERMEER is jouw partner in veiligheid. Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn een essentieel onderdeel van jouw persoonlijke beschermingsuitrusting en we zorgen ervoor dat ze precies aan jouw eisen voldoen.

In Rotterdam en door heel Nederland is VERMEER Workwear & Safety dé keuze voor veiligheidsbrillen op sterkte die zowel bescherming als comfort bieden. Wij begrijpen jouw behoeften en zetten ons in om jouw werk veiliger en efficiënter te maken. Kies voor VERMEER en zie het verschil.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.