Optimaliseer jouw veiligheid met het advies van onze experts

Onze toegewijde experts staan klaar om jouw werkomgeving te analyseren, te verbeteren en te optimaliseren. Ontdek hoe onze veiligheidsadviezen jouw team en bedrijf naar een hoger niveau van veiligheid tillen

Is veiligheid al jouw eerste prioriteit?

Kan jij advies gebruiken over hoe jouw medewerkers nóg veiliger kunnen werken? Wat zijn gevaren waar ze tegenaan lopen? Wie is de hoofdverantwoordelijke van de veiligheid?

De Vijf van Vermeer

Onze methode voor optimale veiligheid

Met onze Vijf van VERMEER aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een complete service-ervaring. Van grondige veiligheidsanalyses en persoonlijk advies tot naadloze aanmeting en vlotte levering.

Desktop illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode
Mobiel illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode

Waarom goed veiligheidsadvies cruciaal is

Een veiligheidsanalyse biedt inzicht in de mogelijke maatregelen die genomen kunnen worden, helpt bij het aanscherpen van veiligheidsprotocollen en versterkt het gevoel van veiligheid onder jouw medewerkers. Het gaat verder dan alleen het naleven van regelgeving; het waarborgt de veiligheid van jouw team en benadrukt jouw inzet voor een cultuur van bescherming voor jouw medewerkers.

Werknemer werkt om een verhoogde stelling terwijl hij een veiligheidsharnas draagt

Plan nu jouw gratis veiligheidsscan

Binnen 1-2 uur tijd maken we kennis met jouw werkplek en kunnen we onze eerste bevindingen direct uitwerken en met je delen.

"Zeer prettig en professioneel geholpen door de shop medewerker. Ruime en moderne showroom, goede koffie en relaxte sfeer i.c.m. vakkundig advies. Echt een aanrader en op een super locatie hartje Rotterdamse haven."

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Het belang van veiligheidsadvies

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang voor bedrijven in Rotterdam en elders in Nederland. Het voorkomen van ongevallen, beschermen van werknemers en voldoen aan wettelijke voorschriften zijn slechts enkele aspecten van een goed veiligheidsbeleid. Hier komen wij om de hoek kijken.

Onze persoonlijke aanpak

VERMEER, gevestigd in Rotterdam en actief door heel Nederland, begrijpt dat elk bedrijf unieke veiligheidsbehoeften heeft. Onze persoonlijke aanpak begint met een grondige evaluatie van jouw werkomgeving en specifieke uitdagingen.

Certified expertise

Onze deskundige adviseurs zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in veiligheidsmanagement. Of je nu actief bent in de bouw, industrie, zorg of een andere sector, we spreken jouw taal en begrijpen jouw behoeften.

Op maat gemaakte oplossingen

Ons veiligheidsadvies leidt niet tot standaardoplossingen. We werken samen om op maat gemaakte veiligheidsstrategieën te ontwikkelen, inclusief training en uitrusting.

Compliance en kostenbesparing

Door met ons samen te werken zorg je ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de wettelijke voorschriften. Bovendien kunnen effectieve veiligheidsmaatregelen de kosten van ongevallen en downtime drastisch verminderen.

Of je nu in de haven van Rotterdam werkt, in een bedrijfshal in Den Haag, of ergens anders in Nederland, wij staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving. Jouw werknemers verdienen het beste en VERMEER levert dat al bijna 100 jaar. Voor veiligheidsadvies dat echt markeert, denk je aan VERMEER. Veiligheid, altijd en overal.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.