Maatwerk ondersteuning en comfort voor je voeten

Orthopedische steunzolen

Onze op maat gemaakte orthopedische steunzolen bieden comfort en ondersteuning, zodat vermoeidheid wordt verminderd en klachten tijdens het werk worden voorkomen.

Voel de voordelen in iedere stap

Een comfortabele houding in je werkschoenen is het begin van je werkgeluk.

Ongeëvenaard comfort door ondersteuning van je voeten, zelfs op de meest veeleisende oppervlakken

Ervaar verlichting van pijnlijke aandoeningen zoals platvoeten, hielspoor en enkel- of kniepijn

Ondersteuning in je werkschoen én favoriete sneaker door de juiste pasvorm

“Mooie ruime winkel voor je werkkleding. Ruime keus op voorraad en duidelijke uitleg. De koffie stond klaar.”
“Enorme keuze aan werkkleding PBM leuke informele sfeer en goed geholpen.”
“Geen moeite teveel, ook niet als je een "lastige" klant ben. En alles onder 1 dak. Zeker handig met je logo's.”
Proces

Zo helpen we jou aan de juiste steunzolen

Persoonlijk consult

Om jou op een goede manier te kunnen helpen werken we samen met een podoloog. Deze voert een grondige beoordeling uit van jouw voetstructuur en looppatroon.

Op maat gemaakt ontwerp

Met behulp van de verzamelde gegevens creëren we een op maat gemaakt ontwerp voor je orthopedische steunzolen. Dit ontwerp is specifiek afgestemd op jouw unieke voetprofiel en de specifieke behoeften van je voeten.

Perfecte pasvorm

We zorgen voor een nauwkeurige pasvorm en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat ze perfect op je voeten aansluiten.

De eerste stap

Nadat je orthopedische steunzolen zijn aangemeten en aangepast, zetten we samen de eerste stap op weg naar meer comfort en betere voetgezondheid.

Ontdek jouw perfecte pasvorm vandaag nog

Ondersteun je voeten door de juiste keuzes te maken in het dragen van werkschoenen en steunzolen. Laat je adviseren door onze specialisten om de orthopedische steunzolen te vinden die perfect voldoen aan jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over orthopedische steunzolen.

Wat is de levertijd van een steunzool ?

Voordat jouw steunzolen geproduceerd kunnen worden, zal een deskundige een afdruk van jouw voet afnemen tijdens een intake gesprek. Daarna kan deze geproduceerd worden. De deskundige zal je vervolgens uitnodigen voor een tweede sessie waarbij je de steunzool kan passen. De gemiddelde levertijd is 3 tot 4 weken.

Wat moet ik doen om een orthopedische steunzool aan te schaffen ?

Wij kunnen het traject van de aanschaf van een steunzool volledig voor je verzorgen. Voor een orthopedische steunzool werken wij nauw samen met orthopeten en podologen. Wij plannen een afspraak in bij een van de voetdeskundigen die een afdruk van je voeten maakt. Hiermee wordt een voor jou passende en gecertificeerde steunzool vervaardigd.

Kan ik de steunzool van mijn eigen schoenen gebruiken in mijn veiligheidsschoenen ?

Nee, je steunzolen moeten volgens de instructies van de fabrikant van je veiligheidsschoenen zijn vervaardigd. Indien hier niet aan wordt voldaan, vervalt de CE certificering.

Waar moet een orthopedische steunzool aan voldoen ?

Bij het vervaardigen van een orthopedische steunzool voor een veiligheidsschoen is het belangrijk dat instructies van de schoenfabrikant worden gevolgd. Indien hier niet aan wordt voldaan vervalt de CE certificering. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen begeleiden bij de aanschaf van een goedgekeurde steunzool.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag aan onze specialisten via het contactformulier.

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Het belang van orthopedische steunzolen

Wij begrijpen jouw behoefte aan comfort en veiligheid op de werkplek. Hier zijn enkele feiten over ons en waarom orthopedische steunzolen een essentieel onderdeel zijn van jouw welzijn, niet alleen in Rotterdam, maar in heel Nederland.

Maatwerk voor jouw voeten en die van je medewerkers

Orthopedische steunzolen zijn niet alleen voor comfort, maar ook voor de gezondheid van jouw voeten. We bieden we op maat gemaakte steunzolen die speciaal zijn ontworpen om jouw voeten te ondersteunen. Dit betekent minder vermoeidheid, minder pijn en meer comfort tijdens lange werkdagen.

Rotterdam en omgeving, steden van beweging

In regio Rijnmond draait alles om beweging en activiteit, of je nu in de haven, de bouw of een andere sector werkt. Onze orthopedische steunzolen zijn ontworpen om je in beweging te houden. Ze verminderen de belasting op je voeten en verminderen het risico op blessures.

Professionele service, overal in Nederland

Hoewel Rotterdam onze thuisbasis is, werken we door heel Nederland. We begrijpen dat professionals in elke regio behoefte hebben aan comfortabele en ondersteunende steunzolen. Onze service is persoonlijk en toegankelijk, waar je ook bent.

Kwaliteit en duurzaamheid

We streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze orthopedische steunzolen zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn bestand tegen de uitdagingen van jouw werkplek. Ze zijn ontworpen om jouw voeten de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

Jouw welzijn voorop

Of je nu in de bouw, logistiek, productie of een andere sector werkt, wij zijn jouw partner in veiligheid. Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn een essentieel onderdeel van jouw persoonlijke beschermingsuitrusting, en we zorgen ervoor dat ze precies aan jouw eisen voldoen.

In Rotterdam en door heel Nederland is VERMEER Workwear & Safety dé keuze voor veiligheidsbrillen op sterkte die zowel bescherming als comfort bieden. Wij begrijpen jouw behoeften en zetten ons in om jouw werk veiliger en efficiënter te maken. Kies voor ons en zie het verschil. Of je nu in Rotterdam werkt of ergens anders in Nederland, jouw welzijn staat voorop. Onze orthopedische steunzolen zijn ontworpen om je te helpen je werk comfortabeler en veiliger te maken. We begrijpen jouw behoeften en streven ernaar om de beste oplossingen te bieden.

Orthopedische steunzolen zijn een investering in jouw comfort en gezondheid op de lange termijn. Bij VERMEER Workwear & Safety begrijpen we dat en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Kies voor VERMEER en geef jouw voeten de aandacht die ze verdienen.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.