Dit kunnen we voor jou betekenen

VERMEER is meer dan alleen werkkleding. We leveren alle diensten om je mensen optimaal veilig uit te rusten in hun werkomgeving: Keuringen, otoplastieken, veiligheidsbrillen op sterkte, orthopedische steunzolen en veiligheidsadvies.

Diensten

Alles om veilig te werken

Wij gaan een stap verder dan alleen het leveren van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Als onderdeel van de Vijf van VERMEER hebben we ook alle essentiële diensten om jouw werkplek veilig te houden.

Keuringen

Hoogste normen, maximale veiligheid

Onze grondige veiligheidskeuringen zorgen ervoor dat je uitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de hoogste normen, waardoor de veiligheid van je medewerkers wordt gewaarborgd.

Vermeer medewerker voert een keuring op een harnas uit
Otoplastieken

Geluid veilig onder controle

Met onze op maat gemaakte otoplastieken bieden we optimale gehoorbescherming voor je medewerkers, zodat ze beschermd zijn tegen schadelijke geluidsniveaus op de werkvloer.

Veiligheidsbrillen op sterkte

Scherp zicht & sterke bescherming

Onze veiligheidsbrillen op sterkte combineren veiligheid en goed zicht, waardoor je medewerkers duidelijk kunnen zien terwijl ze beschermd zijn tegen mogelijke gevaren.

Orthopedische steunzolen

Voor comfortabele veiligheidsschoenen

Onze orthopedische steunzolen bieden comfort en ondersteuning voor de voeten van je medewerkers, waardoor vermoeidheid en klachten tijdens het werk worden verminderd.

Veiligheidsadvies

Jouw werkplek geoptimaliseerd

Met onze expertise en grondige veiligheidsanalyses bieden we waardevol advies om je werkomgeving te optimaliseren en de veiligheid van je team te waarborgen.

Rij van borduurmachines
Bedrijfskleding ontwerp

Werken in stijl

Laat je bedrijf opvallen met op maat ontworpen bedrijfskleding. Voeg je eigen logo's en kleuren toe voor een professionele uitstraling die jouw merk representeert.

De Vijf van Vermeer

Onze methode voor optimale veiligheid

Met onze Vijf van VERMEER aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een complete service-ervaring. Van grondige veiligheidsanalyses en persoonlijk advies tot naadloze aanmeting en vlotte levering.

Desktop illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methodeMobiel illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode
“Een aanrader voor als je goede en betaalbare werkkleding en/of schoeisel nodig hebt. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Uitgebreid assortiment met vele, bij het seizoen passende, zeer gunstige aanbiedingen. Kwaliteit in alle maten en kleuren. Uitstekend bereikbaar en grote gratis parkeergelegenheid.”

Wim Bosman

Kenniscentrum

Blijf op de hoogte en loop voorop in veiligheid.

Ons kenniscentrum is een uitgebreide bron van artikelen voor ondernemers en managers die op de hoogte willen blijven als het gaat om veiligheid. Met onze kennis blijf jij up-to-date.

Bedrijfskleding
2
min leestijd

Bescherm je medewerkers met bedrijfskleding

Bedrijfskleding is niet zomaar iets. Het is prettig, comfortabel en kan ongelukken voorkomen...

Bescherm je medewerkers met bedrijfskleding: comfort, gebruiksgemak, stijl en veiligheid in één

In een werkomgeving waar veiligheid een topprioriteit is, is hoogwaardige bedrijfskleding niet alleen een vereiste, maar ook een investering in het welzijn van je medewerkers. Bedrijfskleding gaat tegenwoordig veel verder dan alleen bescherming; het combineert comfort, gebruiksgemak, stijl, en bovenal, veiligheid.

Comfort: de basis voor productiviteit

Comfort is een cruciaal aspect van effectieve bedrijfskleding. Werknemers die zich comfortabel voelen in hun kleding kunnen zich beter concentreren op hun taken. Bij Vermeer Bedrijfskleding begrijpen we dat comfort niet betekent dat er concessies moeten worden gedaan aan veiligheid. Onze kledinglijn is ontworpen met het oog op ergonomie, zodat medewerkers zich vrij kunnen bewegen zonder in te leveren op bescherming.

Gebruiksgemak: efficiëntie in elke werkdag

Moderne bedrijfskleding is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Functionaliteit, praktische zakken, en gemakkelijk te onderhouden stoffen maken het verschil. Bij Vermeer bieden we bedrijfskleding die niet alleen voldoet aan veiligheidsnormen, maar ook aan de eisen van een drukke werkomgeving. Onze kleding is eenvoudig te reinigen, slijtvast en bestand tegen de uitdagingen van diverse werkomstandigheden.

Stijl: representatieve professionaliteit

Stijl is niet alleen een esthetische keuze; het draagt bij aan de representatieve uitstraling van je team. Bij Vermeer begrijpen we dat bedrijfskleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook professioneel en representatief. Onze collectie combineert eigentijdse stijl met duurzame materialen, zodat je medewerkers niet alleen veilig, maar ook stijlvol voor de dag komen.

Veiligheid: prioriteit nummer één

Veiligheid is de kern van bedrijfskleding. Bij Vermeer vormen veiligheidsnormen de ruggengraat van onze ontwerpen. Of het nu gaat om bescherming tegen vallende voorwerpen, chemicaliën, extreme temperaturen of andere risico's op de werkplek, onze bedrijfskleding biedt de nodige bescherming zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Waarom Vermeer?

Bij Vermeer Bedrijfskleding en Veiligheid gaan we verder dan alleen het aanbieden van bedrijfskleding. We zijn jouw partner in veiligheid. Onze 'Vijf van Vermeer' belichamen onze totaalaanpak:

 1. Veiligheidsanalyse: We starten met een grondige analyse van je werkomgeving om de specifieke veiligheidsbehoeften te begrijpen.
 2. Rapportage & Advies: Op basis van de analyse bieden we uitgebreide rapportages en advies, waardoor je precies weet wat er nodig is.
 3. Aanmeten, Bestellen en Levering: We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het aanmeten, bestellen en tijdige levering van de benodigde bedrijfskleding en PBM's.
 4. Onderhoud en Keuring: Onze service gaat verder dan de aanschaf. We zorgen voor het onderhoud en de keuring van alle beschermingsmiddelen.
 5. Evaluatie en Bijsturing: Periodieke evaluaties helpen ons de effectiviteit van de geleverde oplossingen te meten, zodat we altijd kunnen bijsturen waar nodig.

Bescherm je medewerkers met bedrijfskleding die niet alleen voldoet aan normen, maar ook aan de eisen van een moderne werkomgeving. Kies voor Vermeer, jouw partner in veiligheid.

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken
PBM
2
min leestijd

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken

Ben je op zoek naar professionele gehoorbescherming? Dan heb je keuze uit...

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken

Ben je op zoek naar professionele gehoorbescherming? Dan heb je keuze uit een oneindige hoeveelheid oordoppen. De kans is groot dat je er al meerdere geprobeerd hebt, maar dat het steeds niet goed bevalt. Vaak komt dat omdat de gehoorbescherming te wensen overlaat, maar het komt ook regelmatig voor dat oordoppen na verloop van tijd pijn gaan doen, omdat ze niet goed meer in je oorschelp passen.

Herken je dit probleem? Dan is er gelukkig een oplossing beschikbaar: oordoppen die speciaal voor jouw oren zijn ontwikkeld. Deze op maat gemaakte oordoppen, ook wel otoplastieken genoemd, verhogen het comfort en bieden langdurige bescherming tegen gehoorschade.

De kracht van otoplastieken op maat

Otoplastieken zijn oordoppen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Het is maatwerk gehoorbescherming op zijn best. Deze oordoppen staan bekend om hun perfecte pasvorm en hebben uitgebreide opties op het gebied van filters, kleuren en materialen. Als je kiest voor otoplastieken op maat, kies je voor gehoorbescherming van de best denkbare kwaliteit.

Comfort, duurzaamheid en volledige afdekking

Een van de meest in het oog springende voordelen van op maat gemaakte oordoppen is het ongeëvenaarde comfort. De oordoppen zitten als gegoten, waardoor je ze langdurig zonder enig ongemak kunt dragen. Daarnaast zijn ze ontworpen om lang mee te gaan, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Omdat de otoplastieken volledige afdekking bieden, ben je maximaal beschermd tegen schadelijk geluid. Of je nu in een lawaaiige omgeving werkt of je gehoor wilt beschermen tijdens een concert; op maat gemaakte oordoppen zijn jouw ideale metgezel.

Feiten over gehoorschade die je niet mag negeren

 1. Gehoorschade is permanent, dus wacht niet langer af.
 2. Je gehoor wordt beter beschermd door oordoppen dan door gehoorkappen.
 3. Wegwerpdopjes zijn op de lange termijn een stuk duurder dan doppen op maat.
 4. Oordoppen op maat zijn  hygiënischer tijdens het gebruik. 
 5. Oorkappen sluiten je gehoor af van het omgevingsgeluid - voor oordoppen op maat geldt dat niet.

Het aanmeten van otoplastieken bij Vermeer in simpele stappen

 1. Afspraak maken: Plan een afspraak voor het aanmeten van je otoplastieken. Dit kan telefonisch of in onze showroom.
 2. Afdruk nemen: Een vakkundige specialist maakt een nauwkeurige afdruk van je gehoorgang.
 3. Personaliseren: Er wordt gekeken welk soort filter het beste bij jouw werkzaamheden past. Dit is tevens het moment om je persoonlijke wensen door te geven.
 4. Genieten van comfort en bescherming: Zodra je op maat gemaakte oordoppen gereed zijn, kun je genieten van ongeëvenaard comfort en optimale gehoorbescherming.

Meer weten over otoplastieken? Maak vandaag nog een afspraak en laat je adviseren over comfortabele en effectieve gehoorbescherming. Je oren zullen je dankbaar zijn!

Welk type reddingsvest past het beste bij jouw werk?
Wet en regelgeving
2
min leestijd

Welk type reddingsvest past het beste bij jouw werk?

Reddingsvesten zijn verplicht voor de professionele beroepsvaart, maar welke...

Reddingsvesten: welke past het beste bij jouw werk?

Bij het kiezen van een reddingsvest, is het een veel voorkomende misvatting dat gewicht het enige belangrijke is. In werkelijkheid spelen meerdere factoren een rol. Op deze pagina leggen we je uit om welke factoren dit gaat en hoe je een reddingsvest kiest dat bij jouw werk past.

Gewicht versus drijfvermogen

Het eerste wat je moet begrijpen, is dat je lichaamsgewicht niet rechtstreeks bepaalt welk reddingsvest je nodig hebt.  In water weeg je namelijk veel minder. De maatvoering van reddingsvesten wordt weliswaar weergegeven in lichaamsgewicht, maar het is essentieel om ook naar andere factoren te kijken.

Toepassingsgebied: 150N versus 275N

Bij het kiezen van een reddingsvest is het toepassingsgebied van cruciaal belang. Als je het vest voornamelijk gebruikt op binnenwateren waar hulp snel beschikbaar is en de weersomstandigheden goed zijn, raden we een 150N reddingsvest aan. Dit sportvest biedt voldoende drijfvermogen en bewegingsvrijheid en vormt daardoor een goede combinatie tussen veiligheid en flexibiliteit.

Als je je veel op zee begeeft, met een volledige uitrusting het water op gaat of te maken hebt met extreme weersomstandigheden, is een 275N reddingsvest een betere keuze. Het extra drijfvermogen van dit vest biedt een grotere veiligheidsmarge, wat de 275N ideaal maakt voor risicovolle omstandigheden.

Invloed op het drijfvermogen

Wat je draagt, is net zo belangrijk als waar je je begeeft. Zware waterdichte kleding kan de werking van het vest beïnvloeden door luchtinsluiting, vooral rond de benen en op de rug. In deze situaties raden wij je af een 275N reddingsvest te dragen. Dit type vest heeft meer drijfvermogen, wat essentieel is om op je rug te kunnen draaien, zelfs wanneer je zware kleding aan hebt.

Naast deze factoren zijn er diverse andere overwegingen. Controleer bijvoorbeeld of het vest een goede pasvorm heeft, of het over de benodigde certificering beschikt en of het überhaupt geschikt is voor jouw activiteiten op het water.

Besto reddingsvesten

Een andere factor die meeweegt bij het kiezen van een geschikt reddingsvest, is het merk. Kies bij voorkeur voor een product dat optimaal aansluit bij jouw voorkeuren en vereisten. In onze showroom vind je bijvoorbeeld reddingsvesten van het merk Besto. Dit merk bestaat al ruim 100 jaar en is een bekende marktleider in drijfhulpmiddelen en reddingsvesten. De vesten van Besto hebben een excellent veiligheidsniveau en zijn goedgekeurd volgens de nieuwste normen - zowel in Europa als wereldwijd.

Twijfel je welk reddingsvest het beste bij jouw werk past? Maak dan niet zomaar een keuze, maar laat je eerst adviseren door een expert. Wij denken graag met je mee over jouw ideale reddingsvest. Je kunt daar vrijblijvend voor bellen of mailen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.

Bedrukte bedrijfskleding voor jouw medewerkers
Bedrijfskleding
2
min leestijd

Bedrukte bedrijfskleding voor jouw medewerkers!

Wij begrijpen dat bedrijfskleding meer is dan een praktische noodzaak; het is...

Werkkleding met logo: kies voor Vermeer Workwear & Safety

Wij begrijpen dat bedrijfskleding meer is dan een praktische noodzaak; het is een canvas waarop de identiteit van jouw bedrijf wordt afgebeeld. Door heel Nederland heen vertrouwen bedrijven op ons voor bedrijfskleding die functioneel is en tegelijkertijd een statement maakt richting de buitenwereld.

Identiteit in creatie

Het ontwerpen van bedrijfskleding is een creatief proces. Het biedt jou de kans om de kernwaarden van je bedrijf te belichamen, de teamgeest te vergroten en een blijvende indruk achter te laten. Met hoogwaardige werkkleding in jouw huisstijl vertel je het verhaal van je bedrijf met elke draad en vezel.

Professionele uitstraling, unieke ontwerpen

Of het nu gaat om een subtiel logo op een werkjas of een gedurfde bedrijfsnaam die de gehele outfit bedekt; wij maken het mogelijk. Bij het bedrukken van jouw bedrijfskleding staan stijl en functionaliteit centraal. We kijken daarbij naar jouw huisstijl en identiteit, maar ook naar het comfort en de veiligheid van je medewerkers. Wij laten jouw werknemers stralen met kleding die écht bij hen past.

Werkkleding met logo: een professionele keuze

Een bedrijf dat investeert in werkkleding met logo toont niet alleen professionaliteit, maar ook een gevoel van trots. Stijlvolle en hoogwaardige bedrijfskleding creëert verbondenheid en teamgevoel onder je werknemers. Ook oogt het professioneel richting je klanten en richting voorbijgangers in de openbare ruimte.

Conclusie: Geef jouw bedrijf een unieke uitstraling

Kies voor hoogwaardige werkkleding met logo en investeer in de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf. Wij gaan graag voor je aan de slag met een uniek ontwerp waarin stijl en functionaliteit samensmelten. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij van jouw bedrijfskleding een krachtig communicatiemiddel maken.

Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.