Optimaliseer jouw veiligheid met onze Gratis Veiligheidsscan

Hoe veilig werken jouw medewerkers? Maak gebruik van onze experts op het gebied van veilig werken en voorkom ongemakken.

3 Consequenties van een slechte veiligheidsanalyse:

Het gebrek aan een goede veiligheidsanalyse kan leiden tot blinde vlekken en kan ernstige gevolgen hebben voor medewerkers en het bedrijf zelf, zoals:

Verhoogd risico op verwondingen en gezondheidsproblemen

Juridische problemen, boetes en mogelijke stillegging van activiteiten

Verlies van vertrouwen in de werkgever

Succesverhaal klant

“We hoeven ons niet meer bezig te houden met veiligheid, we weten dat het nu goed zit.”

Werkt jouw team wel veilig genoeg?

Hoe staat het met de veiligheid binnen jouw bedrijf?  Krijgt dit de aandacht en de tijd die het vereist?  Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor jullie veiligheid?

Waarom een goede veiligheidsanalyse cruciaal is

Een veiligheidsanalyse zorgt ervoor dat je weet welke maatregelen je kan nemen, welke veiligheidsprotocollen je moet aanscherpen hoe je het veiligheidsgevoel van je medewerkers kunt vergroten. Het gaat verder dan alleen voldoen aan de regelgeving; het verzekert de veiligheid van je team en benadrukt jouw toewijding aan een beschermde cultuur voor je medewerkers.

Plan nu jouw Gratis Veiligheidsscan

Binnen 1-2 uur maken we kennis met jouw werkplek en kunnen we onze eerste bevindingen direct uitwerken en met je delen.

Zo regel je een goede veiligheidsanalyse

Een goed begin is een initiële beoordeling om te begrijpen welke risico’s er momenteel aanwezig zijn. Dit kan te maken hebben met materiële inspecties, het bekijken van eerdere incidentrapporten en gesprekken met medewerkers over hun dagelijkse taken en waargenomen risico’s.

Identificeer de risico’s en beoordeel ze op basis van waarschijnlijkheid en ernst. Dit helpt om prioriteit te geven aan de problemen die het eerst moeten worden aangepakt.

Overweeg het inschakelen van externe veiligheidsexperts of consultants die ervaring hebben in jouw sector. Ze kunnen een frisse blik werpen op de situatie en mogelijk gevaren identificeren waar je interne team niet aan had gedacht.

Slimme beslissers gaan voor de veiligheidsscan van VERMEER

VERMEER komt kosteloos op locatie om de veiligheid in kaart te brengen. Deze analyse werken we uit in een compleet rapport met concrete adviezen. Je kunt er daarna voor kiezen om de implementatie ook aan ons over te laten.

Een ideale kennismaking met de aanpak van VERMEER Workwear & Safety

Deskundige veiligheidsanalyse op locatie

Directe implementatie van aanbevelingen

Plan je Veiligheidsscan nu kosteloos

Wij bieden op dit moment onze veiligheidsscan kosteloos aan, als een ideale kennismaking met VERMEER. Neem de eerste stap in een veilige werkplek en maak kennis (met ons).

"Ik was er gisteren voor werkkleding te halen en alles binnen korte tijd gepast en ontvangen gelijk met naam van de firma erop.Binnen een uur kwam ik er al weer uit met een grote kartonnen doos vol.Ik kan het zeer goed aanraden en ga er zeker weer naartoe."

Gerrit Gort

De Vijf van Vermeer

Onze methode voor optimale veiligheid

Met onze Vijf van VERMEER aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een complete service-ervaring. Van grondige veiligheidsanalyses en persoonlijk advies tot naadloze aanmeting en vlotte levering.

Desktop illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode
Mobiel illustratie van de 5 stappen in de Vermeer methode

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.