PBM
5 min leestijd

Wat is er allemaal mogelijk met veiligheidsbrillen op sterkte?

Veiligheidsbril op sterkte in Rotterdam
Geschreven door:
Aldwin Weggers
Gepubliceerd op:
April 25, 2024

Wat is er allemaal mogelijk met veiligheidsbrillen op sterkte?

Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte? Dan wil je maximaal zicht en maximale bescherming. Ontdek hieronder hoe je een veiligheidsbril kiest die de juiste sterkte heeft, voldoende comfort en bescherming biedt en ook qua stijl bij jou past.

Wat is een veiligheidsbril op sterkte?

Een veiligheidsbril op sterkte is precies wat het zegt: een veiligheidsbril met glazen op sterkte, aangepast aan de individuele behoeften van de drager. Deze brillen bieden dezelfde bescherming als reguliere veiligheidsbrillen, maar zijn voorzien van glazen met dioptrieën om het zicht te corrigeren. Hierdoor kun je veilig, verantwoord en secuur werken.

Vanaf welke sterkte is zo’n bril mogelijk?

Veiligheidsbrillen op sterkte zijn mogelijk voor vrijwel alle sterktes, variërend van lichte correcties tot meer complexe correcties voor mensen met astigmatisme, verziendheid of bijziendheid. Welke sterkte je ook hebt: er is vrijwel altijd een veiligheidsbril beschikbaar die bij jouw situatie past.

Uit hoeveel monturen kun je kiezen?

Er is een breed scala aan monturen beschikbaar voor veiligheidsbrillen op sterkte, variërend van traditionele modellen tot meer gestroomlijnde en modieuze ontwerpen. Ook voor jou is er dus een passend, comfortabel en stijlvol montuur te vinden.

Kan een bril op sterkte ook met zonnebrilgedeelte?

Ja, veel fabrikanten bieden de mogelijkheid om een veiligheidsbril op sterkte te voorzien van een zonnebrilgedeelte. Dit is vooral handig voor werknemers die buiten werken of blootgesteld worden aan fel licht tijdens hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan professionals op de bouwplaats of in de industrie of havens.

Kan een bril op sterkte ook met leesgedeelte?

Absoluut! Voor mensen die naast een algemene correctie ook een leesgedeelte nodig hebben, zijn er veiligheidsbrillen op sterkte beschikbaar met bifocale of multifocale glazen. Zo kun je zowel veraf als dichtbij scherp zien zonder een tweede bril te hoeven dragen.

Veiligheidsbril op sterkte aanmeten: kom langs bij Vermeer!

Wil je zeker weten dat je niet alleen een veiligheidsbril met de juiste sterkte hebt, maar dat deze ook comfortabel zit? Bestel dan niet zomaar online, maar laat een bril aanmeten bij een professional. Dit kan bijvoorbeeld bij Vermeer Workwear and Safety, waar we jou helpen met het vinden van een veiligheidsbril die past bij jouw wensen en voorkeuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor het aanmeten van jouw veiligheidsbril op sterkte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief om als eerste onze nieuwe artikelen te lezen.

Met een inschrijving ga je akkoord met onze Privacyverklaring
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.