Bedrijfskleding
5 min leestijd

Werkbroeken in Rotterdam: in 4 stappen naar jouw perfecte werkbroek

Werkbroeken in Rotterdam
Geschreven door:
Aldwin Weggers
Gepubliceerd op:
April 25, 2024

Werkbroeken in Rotterdam: in 4 stappen naar jouw perfecte werkbroek

Of je nu in de bouw, de industrie of de Rotterdamse havens werkt: een professionele werkbroek is essentieel om veilig, efficiënt en comfortabel te werken. Ben jij benieuwd hoe je de perfecte werkbroek kiest voor jouw vakgebied? In dit blog krijg je vier gouden tips van onze Rotterdamse bedrijfskledingadviseur.

1. Kijk naar de duurzaamheid in plaats van de prijs

Kijk bij een werkbroek liever niet naar de prijs, maar naar de duurzaamheid. Want hoe langer je werkbroek meegaat, hoe minder geld je er uiteindelijk aan kwijt bent. Een duurzame werkbroek is bestand tegen slijtage en intensief gebruik, ook in uitdagende werkomgevingen zoals de bouwplaats. Kijk dus goed of de broek sterke naden heeft en of de stof van gedegen kwaliteit is. Hierdoor voorkom je dat die al na enkele weken of maanden gaat scheuren.

2. Kies voor comfort om je werkplezier te vergroten

Naast de mate van duurzaamheid is ook het comfort van de broek essentieel. Want een werkbroek die niet lekker zit, is funest voor je werkplezier. Ook vergroot je hiermee de kans op ongelukken. Dit geldt zeker als de werkbroek te strak zit of onvoldoende flexibiliteit en bewegingsruimte biedt. Wil je een werkbroek met optimale pasvorm? Kies dan voor een broek met verstelbare tailleband.

3. Kies voor de functionaliteit die bij jouw vakgebied past

Voldoende zakken en lussen op handige plaatsen maken het gemakkelijk om gereedschap en andere benodigdheden bij je te dragen. Je kunt hierdoor efficiënter en sneller werken. Denk vooraf wel goed na over welke functionaliteit nuttig is voor bij jou op het werk. Dit verschilt vaak enorm per vakgebied.

4. Verhoog je veiligheid met reflecterende strepen

Reflecterende strepen zijn ook een pluspunt, vooral als je werkt in een omgeving waar zichtbaarheid cruciaal is. Denk bijvoorbeeld aan bouwvakkers die al vroeg in de ochtend beginnen of aan wegwerkers die aan de snelweg werken. Door een werkbroek met reflecterende strepen te kiezen, verklein je de kans op bedrijfsongevallen en kun je vol zelfvertrouwen aan de slag.

De beste werkbroeken vind je bij Vermeer Workwear and Safety in Rotterdam

Voor een uitgebreid assortiment aan werkbroeken ben je bij Vermeer Workwear and Safety aan het juiste adres. Onze winkel in Rotterdam biedt een ruime keuze aan werkbroeken die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Kom langs op onze locatie aan Waalhaven Zuidzijde 32, Haven 2240, 3088 HH Rotterdam en ontdek zelf ons assortiment!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief om als eerste onze nieuwe artikelen te lezen.

Met een inschrijving ga je akkoord met onze Privacyverklaring
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.