PBM
5 min leestijd

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken
Geschreven door:
Aldwin Weggers
Gepubliceerd op:
April 25, 2024

Het aanmeten van jouw persoonlijke otoplastieken

Ben je op zoek naar professionele gehoorbescherming? Dan heb je keuze uit een oneindige hoeveelheid oordoppen. De kans is groot dat je er al meerdere geprobeerd hebt, maar dat het steeds niet goed bevalt. Vaak komt dat omdat de gehoorbescherming te wensen overlaat, maar het komt ook regelmatig voor dat oordoppen na verloop van tijd pijn gaan doen, omdat ze niet goed meer in je oorschelp passen.

Herken je dit probleem? Dan is er gelukkig een oplossing beschikbaar: oordoppen die speciaal voor jouw oren zijn ontwikkeld. Deze op maat gemaakte oordoppen, ook wel otoplastieken genoemd, verhogen het comfort en bieden langdurige bescherming tegen gehoorschade.

De kracht van otoplastieken op maat

Otoplastieken zijn oordoppen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Het is maatwerk gehoorbescherming op zijn best. Deze oordoppen staan bekend om hun perfecte pasvorm en hebben uitgebreide opties op het gebied van filters, kleuren en materialen. Als je kiest voor otoplastieken op maat, kies je voor gehoorbescherming van de best denkbare kwaliteit.

Meer over otoplastieken op maat »

Comfort, duurzaamheid en volledige afdekking

Een van de meest in het oog springende voordelen van op maat gemaakte oordoppen is het ongeëvenaarde comfort. De oordoppen zitten als gegoten, waardoor je ze langdurig zonder enig ongemak kunt dragen. Daarnaast zijn ze ontworpen om lang mee te gaan, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Omdat de otoplastieken volledige afdekking bieden, ben je maximaal beschermd tegen schadelijk geluid. Of je nu in een lawaaiige omgeving werkt of je gehoor wilt beschermen tijdens een concert; op maat gemaakte oordoppen zijn jouw ideale metgezel.

Feiten over gehoorschade die je niet mag negeren

  1. Gehoorschade is permanent, dus wacht niet langer af.
  2. Je gehoor wordt beter beschermd door oordoppen dan door gehoorkappen.
  3. Wegwerpdopjes zijn op de lange termijn een stuk duurder dan doppen op maat.
  4. Oordoppen op maat zijn  hygiënischer tijdens het gebruik. 
  5. Oorkappen sluiten je gehoor af van het omgevingsgeluid - voor oordoppen op maat geldt dat niet.

Het aanmeten van otoplastieken bij Vermeer in simpele stappen

  1. Afspraak maken: Plan een afspraak voor het aanmeten van je otoplastieken. Dit kan telefonisch of in onze showroom.
  2. Afdruk nemen: Een vakkundige specialist maakt een nauwkeurige afdruk van je gehoorgang.
  3. Personaliseren: Er wordt gekeken welk soort filter het beste bij jouw werkzaamheden past. Dit is tevens het moment om je persoonlijke wensen door te geven.
  4. Genieten van comfort en bescherming: Zodra je op maat gemaakte oordoppen gereed zijn, kun je genieten van ongeëvenaard comfort en optimale gehoorbescherming.

Meer weten over otoplastieken? Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak en laat je adviseren over comfortabele en effectieve gehoorbescherming. Je oren zullen je dankbaar zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief om als eerste onze nieuwe artikelen te lezen.

Met een inschrijving ga je akkoord met onze Privacyverklaring
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Contact met een vertegenwoordiger

Wil je meer informatie over onze aanpak? Ben je benieuwd welke maatwerkoplossingen we hebben? Vele bedrijven zijn je voorgegaan.